Multivitaminski i multimineralni tekući dodatak prehrani obogaćen super voćnim ekstraktom: mangosteen, acai i borovnica.

EQ Essential je kompletan, ultra-premium dnevni antioksidansni dodatak. Sadrži cijeli niz vitamina i minerala (u optimalnim razinama ne samo RDI) uz biljnu hranu kao što su ekstrakt mangoza, Acai, Aloe Vera, flavonoidi od borovnica * i ekstrakt zelenog čaja koji su protuupalni hranjivi sastojci. Sve je to pronađeno, u značajnim količinama, u dijetama povezanim s dugoročnim zdravljem i dugovječnošću.

* Borovnice i antocijanini su važni za vaskularno zdravlje, jačaju imuni sustav, proširuju i omekšavaju vaše vene i poboljšavaju vašu ravnotežu kolesterola, čuvajući vam duže zdravlje.

1. Mangosteen - Mangostin je Voće iz jugoistočne Azije i upotrebljava se u Ayurvedskoj Medicini već tisuće godina protiv Infektivnih Bolesti crijeva.

U napitku koji se zove  EQ Essential  osnovni sastojak je Mangosteen

V=Vitamini (12);  Esencijalni Minerali (65); Mangostin (Kora Mangostina djeluje kao citostatik);  Aloe Vera (sastav pogledaj na www.eqology.com)

Učinak se može zabilježiti u svim područima medicine:
Onkologija, Infektologija, Gastroenterologija, Immunologija, Nefrologija, Hematologija, Kardiologija, Endokrinologija, Dermatologija, Ginekologija, Neurologija, Ortopedija, Psihijatrija, Oftalmologija, Pedijatrija Stomatologija i Veterina


2. Aloe vera - je biljka poznata kao eliksir mladosti. Pripada porodici ljiljana, a najčešće raste u Africi i na Karibima. Poput kaktusa, i ona zadržava tekućinu kako bi preživjela u toplim, sušnim klimatskim uvjetima. Aloe vera doista izgleda posebno! Ima vrlo malu, gotovo nepostojeću stabljiku. Listovi su joj mesnati, blijedozeleni, kopljastog oblika, a na rubu pilasti s dugim bodljama. U svijetu postoji oko 200 vrsta Aloe vere, ali samo četiri imaju ljekovita svojstva. To su: Aloe ferro, Aloe saponaria, Aloe arborensis i Aloe perrvi.
*Aloe vera liječi izvana- Raspon ljekovitih svojstava aloe vere doista je impresivan.
*Aloe vera liječi iznutra-Konzumacija soka ili gela od aloe blagotvorno djeluje na zdravlje. Nije preporučljivo jesti lišće aloe.


3. Acai - je izuzetno hranjivo voće, i to zbog pravog bogatstva fitokemikalija.
Štoviše, prema istraživanjima Nezavisnog Instituta u Bonnu, te znanstvenika Sveučilišta u Floridi, primjenom ekstrakta acaija u laboratorijskim uvjetima, rast stanica leukemije smanjen je uslijed djelovanja tih komponenti acaija, za značajnih 56-86 posto (Journal of Agricultural and Food Chemistry).
Svakoj zdravoj osobi se preporuča uzimanje namirnica bogatih antioksidansima, no sportaši imaju više potrebe za antioksidansima iz hrane, kao i kod prevencije i terapije upalnih bolesti, tumora, Alzheimerove olesti, dijabetesa i ateroskleroze.


4. Borovnica - Borovnice su prepune vitamina C i odličan su izvor vlakana. Unatoč tome što sadrže prirodne šećere, dijabetičari ne bi trebali izbjegavati ove sočne ljubičaste bobice. One predstavljaju dobar izbor za dijabetičare, s obzirom na to da pomažu u regulaciji šećera u krvi. One imaju niski glikemijski indeks (između 40 i 53), uglavnom zbog visokog udjela vlakna – samo 150 grama borovnica sadrži čak četiri grama vlakna.


5. Zeleni čaj -  pravi je izvor zdravlja. Zeleni čaj sadrži šest osnovnih polifenola, poznatih kao katehini.
Zeleni čaj sadrži više katehina nego crni čaj. EGCG (Epigallocatechin gallate) je najaktivniji i najviše istražen katehin zelenog čaja.
Zeleni čaj sadrži alkaloide poput kofeina (iako manje nego crni čaj) koji mu daje stimulirajuća svojstva.

*Kardiovaskularne bolesti
Nekoliko velikih istraživanja potvrdilo je da redovito konzumiranje zelenog čaja smanjuje rizik od udara i bolesti krvožilnog sustava.

* Karcinomi
Istraživanja povezanosti zelenog čaja i kancerogenih oboljenja u ljudi također nisu dala jednostruke rezultate. Ipak, smatra se kako zeleni čaj smanjuje rizik od kancerogenih oboljenja.

*Gubitak kilograma
Zeleni čaj povezuje se s ubrzanim metabolizmom i bržim sagorijevanjem masti. Studije su potvrdile i da ovaj čaj pomaže kod dijabetesa, smanjuje stres, štiti zube i tijelo od štetnih UV zračenja i virusnih infekcija.


Naručivanje

EQ Essentials možete naručiti diraktno preko stranice EQology. Postoji više vrsta pakovanja i paketa pa odaberite. NARUČI


POSTANITE PRODAJNI PARTNER I PRIDRUŽITE SE!

Ukoliko imate pitanja u vezi EQology ili želite postati poslovni suradnik EQology-a, slobodno me uvijek kontaktirajte (telefonom ili E-mailom). Kontakt

S poštovanjem, Pejo Spajić dipl.ing.agr. savjetnik za EQology

Copyright © 2020, Poboljšaj Život | Life Improve. Developed by Animat studio.