K2

Kliničke studije pokazuju da nam je potreban dnevni unos od najmanje 180 mikrograma za najbolji zdravstveni učinak.  Stoga smo odlučili nadograditi naš vitamin K2 proizvod, tako da sada možete dobiti dvostruku dozu vitamina K2, 200 mcg, te dvostruku dozu vitamina D3, 10 mcg u svakoj kapsuli. Veličina kapsule je ista. Nova pravila za marketing zdravstvenih tvrdnji u Europi

Nova pravila u EU za promicanje zdravlja proizvodi za prehranu da svi takvi zahtjevi moraju biti odobreni od strane Europske agencije za sigurnost hrane (EFSA) i Europske komisije. 

To znači da postoji čvrsti dokazi za ono što se nalazi u sastojcima u proizvoda - korist za potrošače koji su dokazali da mogu vjerovati informacijama. 

S druge strane, preporuka ili rasprava o svakom sastojku:  poput vitamina, minerala ili bilo koje druge tvari znamo -Vrlo kratko i često u ukupnom poretku. Efologija nastoji pružiti našim klijentima odobrene i adekvatne informacije te je zbog toga promijenila svoje recenzije proizvoda u skladu s tim. Kao posljedica novih pravila, razgovori će biti nešto drugačiji nego prije.

 

Vitamin K2

Djelovanje vitamina K je  činjenica da je vitamin pomoćni čimbenik za enzimatsku aktivaciju nekoliko specijaliziranih proteina potrebnih za optimalne fiziološke i biokemijske procese. Najčešće poznato je aktivacija nekoliko čimbenika zgrušavanja, potrebna aktivacija za krv da bi mogla koagulirati (živjeti) kada je to bilo potrebno. Kroz zdravu prehranu, uključujući zeleno povrće, dobivamo vitamin K1. Vitamin K2, s druge strane, mali je dio zapadne prehrane, jer je vitamin sastavljen od "lijepih" bakterija koje se koriste u fermentaciji posebne hrane. Nažalost, takva hrana je premala u zapadnoj prehrani, za razliku od nekih azijskih zemalja u kojima jedete noćnu hranu. Ovo jelo sadrži velike količine vitamina K2 i klasificira se u Japan kao zdrava hrana.

 

Do sada je vitamin K najbolje dokumentiran u pogledu zdravlja kostiju. Smanjena koštana masa i čvrstoća kostiju mogu dovesti do gubitka kosti i razvoja kostiju kostiju. Stoga je važno obratiti pozornost na vitamin K koji je koristan za održavanje zdravlja kostiju. 

 

Vitamin D3

Iako se vitamin D obično naziva vitaminom, to zapravo nije bitan vitamin jer se može stvoriti u koži izloženosti suncu. U mnogim zemljama doprinos visokoj i dugotrajnoj izloženosti suncu i sadržaju hrane može biti dovoljan. Međutim, nije poznato da postoje međunarodne preporuke za koliko sunčanja treba izložiti kako bi se postigla odgovarajuća razina vitamina D u tijelu.
 

Vitamin D3 (kolekalciferol) je oblik vitamina D koji nastaje izlaganjem sunčevoj svjetlosti. Ovaj oblik se pretvara u jetru u biološki aktivni 1,25 dihidroksi vitamin D.

 

Upozorenje

Liječnici se moraju konzultirati za osobe koje su podvrgnute oralnoj antikoagulantnoj terapiji. Liječnička konzultacija također se preporučuje tijekom trudnoće i kada se koristi u djece mlađe od jedne godine.

Sastojci
Vitamin K2 (menaquinone), laneno ulje (Linum usitatissimum), vitamin D3 (kolekalciferol), želatine (kapsule), stabilizator (glicerol), boja (željezni oksidi i hidroksidi).


Sadržaj po preporučenoj dnevnoj dozi
 

Sadržaj po preporučenoj dnevnoj dozi

1 kapsula

 

Vitamin K2

200 | ig

 

Vitamin D3

10 | ig

200% *

 * Od referentne vrijednosti

Vrijedi znati

Dodaci prehrani ne smiju se koristiti kao zamjena za raznovrsnu prehranu.

Čuvati na suhom mjestu na 15-25 ° C i izbjegavati izravno sunčevo svjetlo, izvan dosega djece.


Naručivanje

EQ K2 vitamina možete naručiti diraktno preko stranice EQology. Postoji više vrsta pakovanja i paketa pa odaberite. NARUČI


POSTANITE PRODAJNI PARTNER I PRIDRUŽITE SE!

Ukoliko imate pitanja u vezi EQology ili želite postati poslovni suradnik EQology-a, slobodno me uvijek kontaktirajte (telefonom ili E-mailom). Kontakt

S poštovanjem, Pejo Spajić dipl.ing.agr. savjetnik za EQology

Copyright © 2020, Poboljšaj Život | Life Improve. Developed by Animat studio.