EQ Pure Arctic Oil
Čisto omega-3 ulje od 100% arktičke divlje ribe s hladno prešanim, visokokvalitetnim organskim maslinovim uljem, vitaminom D3 i dodatkom svježeg okusa limuna

Rezultati pokazuju da gotovo svi koji su koristili EQ Pure Arctic Oil tijekom najmanje 120 dana, postigli su poboljšanu ravnotežu masnih kiselina. EQ Pure Arctic Oil sadrži čisto omega-3 ulje od bakalara, koji je ulovljen iz hranjivih, arktičkih voda s obale Norveške.

  • Ne sadrži druge uljane riblje ulje ili sintetičke aditive
  • Balansirano ulje za optimalni omjer između količine omega-6 i omega-3
  • Dobro za kardiovaskularni sustav, mozak, vid, imunološki sustav i mišiće
  • Doprinosi normalnom krvnom tlaku i normalnim razinama kolesterola, kalcija i triglicerida u krvi
  • Riblje ulje je certificirano od strane MSC i CoC, a potječe od norveške održive ribarske industrije
  • Dodani su polifenoli iz hladno prešanog, visoko kvalitetnog organskog maslinovog ulja, vitamina D3 i svježeg okusa limuna
  • 100% prirodno

 

Sastojci:

Riblje ulje (EPA i DHA), hladno prešano organsko maslinovo ulje, aroma (prirodni limun), vitamin D3, mješavina antioksidansa: prirodni ekstrakt ružmarina, vitamin E (ekstrakt bogat tokoferolom).

Nutritivna vrijednost po preporučenoj dnevnoj dozi:

Osnovne masne kiseline

Masne kiseline su vrlo važne kako bi se osiguralo da sve funkcije tijela, uključujući mozak, mišiće, cirkulacijske i respiratorne sustave i kožu, kako god treba. Masne kiseline podijeljene su na omega-3, -6 i -9. Omega-3 i -6 su esencijalne masne kiseline, što znači da ih ne možemo proizvesti sami, već ih moramo dobiti kroz našu prehranu ili kao dodatak. Ove masne kiseline potrebne su za razvoj mozga, funkciju imunološkog sustava i regulaciju krvnog tlaka, a vrlo je važno svakodnevno ih dobiti kako bi se osigurao optimalan razvoj.

Promjena prehrane

Prije industrijske revolucije zapadnjačka dijeta imala je koliko omega-3 kao i omega-6. Posljednjih 40-50 godina, međutim, vidjeli su velike promjene u onome što jedemo. Danas konzumiraju mnogo prerađene hrane i biljnih ulja od soje, suncokreta i kukuruza, koji imaju do 80% omega-6 i malo ili bez omega-3. Postoji također značajna količina omega-6 u hrani za životinje koje su izvor životinjskih proizvoda koje konzumiraju - isto vrijedi i za hranu za životinje uzgojene ribe.

Omega-3 / Omega-6

Neravnoteža s velikom većinom omega-6 masnih kiselina može biti veliki problem za vaše zdravlje. Nažalost, to je slučaj kod većine nas, bez nas čak i da je znamo. Danas je omjer omega-6 i omega-3 masnih kiselina u tipičnoj zapadnoj prehrani između 10: 1 i 20: 1. To znači da dobivamo čak 20 puta više omega-6 nego što smo omega-3. Preporučeni omjer je ispod 5: 1.

Tijekom posljednjeg desetljeća postalo je opće znanje da dugotrajne upale su vodeći faktor u nekoliko kroničnih bolesti, kardiovaskularnih bolesti, dijabetesa tipa 2 i pretilosti. Omjer veći od 5: 1 povećava duljinu i težinu upalnih reakcija. Izbalansirane omega-6 i omega-3 mogu biti jedan od ključeva za bolje zdravlje i smanjenje kroničnih bolesti.

Omega-9

Također smo dodali omega-9 masne kiseline i visoku razinu polifenolskih antioksidansa iz jedinstvenog maslinovog ulja, hladno prešanog i kvalitetnog, koji je dobio nagradu NYIOOC GOLD. Omega-9 pridonosi održavanju zdravog kardiovaskularnog sustava i uravnoteženju razine šećera u krvi. Rješenje za sprečavanje upalnih reakcija i kardiovaskularnih bolesti je povećanje unosa kvalitetnih omega-3 i omega-9, umjesto da samo smanjuje unos omega-6.


Naručivanje

EQ Pure Arctic Oil možete naručiti diraktno preko stranice EQology. Postoji više vrsta pakovanja i paketa pa odaberite. NARUČI


POSTANITE PRODAJNI PARTNER I PRIDRUŽITE SE!

Ukoliko imate pitanja u vezi EQology ili želite postati poslovni suradnik EQology-a, slobodno me uvijek kontaktirajte (telefonom ili E-mailom). Kontakt

S poštovanjem, Pejo Spajić dipl.ing.agr. savjetnik za EQology

Copyright © 2020, Poboljšaj Život | Life Improve. Developed by Animat studio.