ZDRAV NAČIN ŽIVOTA - KANGEN VODA

 

 

Što je Kangen Water®?

Kangen na japanskom znači "povratak podrijetlu". Kangen Water® je alkalna voda proizvedena od strane Enagic-ovih alkalnih jonizatora i strojeva za filtriranje vode. Više od 40 godina Kangen Water® koristi se u Japanu kako bi pomoglo vraćanju tijela u izvorno, alkalno stanje. Ovi strojevi mogu pretvoriti vašu običnu vodu iz slavine u zdravu, svježu okusnu alkalnu pitku vodu. Kangen Water® je bolji od vode iz slavine i pročišćene vode.

 


Voda bogata vodikom

Voda koja je bogata vodikom ima visoku koncentraciju Molekularnog vodika (H2). Molekularni vodik djeluje kao učinkovit antioksidans koji brzo difundira kroz stanične membrane i može smanjiti slobodne radikale, suzbijajući oksidativni stres.

Kroz proces elektrolize vaša voda iz slavine postaje Kangen Water® bogata vodikom.


Oksidacija

Oksidacijske reakcije u tijelu mogu stvoriti slobodne radikale, dok antioksidanti prekidaju ove reakcije. Povišena količina oksidansa i nedovoljnih antioksidanata u tijelu uzrokuje oksidativni stres. Stalna opskrba vanjskim izvorima antioksidanata trebala bi biti dio svakodnevne prehrane, kako bi se smanjio oksidativni stres i s tim povezana oštećenja.

Zbog toga se svi ne bi trebali brinuti samo o količini vode koju pijemo, već i o kvaliteti. Obje su ključne za našu dobrobit.


Alkalna voda

Kao i kod većine stvari u životu, optimalno zdravlje počinje ravnotežom. Naša tijela moraju održavati pH ravnotežu od 7,365, što je blago alkalno. PH-skala koristi se za utvrđivanje je li neka tvar kisela ili alkalna. Na ovoj skali 7,0 je neutralan.

Sve iznad 7 smatra se alkalnim, a sve ispod 7 smatra se kiselim.


Kangen Water® u svojoj ponudi ima više tipova uređaja za poboljšanje kvalitete vode.


Postoje dvije različite vrste alkalne vode

Postoji loša alkalna (kemijski aditiv) i dobra alkaLIZIRANA (električno restrukturiranje molekula) voda. Ili također možete reći da postoji razlika između alkalne vode i alkaLIZIRANE.

Na primjer, "loša alkalna" može se naći u bocama alkalnih voda koje su imitacija ili krivotvorenje dobre alkalne ili alkalizirane vode. U većini boca s alkalnim vodama vidjet ćete prvi sastojak u vodi, natrijev bikarbonat, a to je soda bikarbona.

Pogledajte, na primjer, sastojke alkalne vode Essentia 9.5 i vidjet ćete prvi sastojak nakon vode, to je se  "bikarbonat natrij". Zatim pročitajte upute na vrećici ili spremniku sode bikarbone i vidjet ćete upozorenja da se, ako unesete previše, može nakupljati u vašem sustavu i uzrokovati zdravstvene probleme. Obično opisuje vrstu zdravstvenih problema koji se mogu javiti ako unosite previše sode bikarbone.

Boca s alkalnom vodom smiriti vaše probleme sa želučanom kiselinom, jer je soda bikarbona antacid. Ali postoji razlika između "alkalne" i "alkaLIZIRANE" ili razlika između loše alkalne i dobre alkalne.

Flaširane "alkalne" vode mogu uzrokovati neravnotežu u vašem tijelu, jer se anorganski minerali mogu nakupiti i uzrokovati neravnotežu. Ova voda može učiniti previše alkalnim. Ova voda je kemijski izmijenjena.

Dok alkalizirana voda ne uzrokuje neravnotežu u vašem tijelu, umjesto toga uravnotežuje vaše tijelo. Jer AlkaLIZIRANA voda ne može vas učiniti previše alkalnim, već alkalizira vaše tijelo pomažući u iznošenju kiselih otpadaka ili toksina iz vaših stanica. AlkaLIZIRANA voda joj nije dodala ništa, već je molekulska struktura reorganizirana s električnom energijom što uzrokuje da voda za piće postane visoko alkalna ili dosegne visoki alkalni pH zbog molekule H2O koja se dijeli na H2 i -OH i pozitivno nabijeni kiseli vodikovi ioni izvlače se iz vode za piće. Voda je promijenjena strujom.

Centar fibromijalgije u Utahu koristio je usmjeravati svoje pacijente da piju flaširanu alkalnu vodu, ali ne dulje od dva tjedna jer bi se ta voda mogla nakupljati u njihovim tjelesnim sustavima i uzrokovati zdravstvene probleme uzrokujući neravnotežu u njihovim tijelima zbog nakupljanja anorganskih minerala poput sode bikarbone u vodi.

Kasnije je fibromijalgijski centar Utaha saznao za alkALIZIRANU vodu i potom uputio svoje pacijente da umjesto alkalne piju alkALIZIRANU vodu jer bi je mogli piti u neograničenim količinama i neograničeno vrijeme jer se ta voda ne nakuplja u vašem sustavu jer je nema anorganski minerali dodani u vodu.

Umjesto alkalne vode sa dodavanjem antacida, AlkaLIZIRANA voda ne može poremetiti želučanu kiselinu jer nema aditiva koji mogu uzrokovati neravnotežu u vašem tijelu.

AlkaLIZIRANA voda je živa voda, a njezina svojstva ne traju više od nekoliko dana. Tu vodu treba piti svježu kako bi uživali u njenim blagodatima. Stoga se ta voda ne može puniti i prodavati u trgovinama, jer će njezina svojstva nestati prije nego što je voda uopće stigla na policu trgovina.

Ta se voda nalazi visoko u planinama od ledene taline, nekoliko rijetkih izvora širom svijeta, poput Lourdesa u Francuskoj ili se kod kuće može napraviti ionizatorom za vodu koji ima certifikat Zlatni pečat iz Udruženja za kvalitetu vode.

Razlog zbog kojeg donosimo potvrdu o zlatnim pečatima iz WQA je taj što kao što je boca s alkalnom vodom imitacija ili krivotvorenje alkalizirane vode, tu su i imitacije ili krivotvoreni ionizatori koji jednostavno dodaju neorganski mineral u vodu da umjetno podignu pH isto kao i ove boce s alkalnim vodama umjetno podižu pH dodavanjem sode bikarbone u vodu.

Flaširane alkalne vode koje vidite u trgovini su imitacije alkaLIZIRANE vode.


Više o tvrtki Kangen Water® možete saznati ovdje. www.enagiceu.com


Ukoliko imate pitanja u vezi Kangen Water® ili želite postati poslovni suradnik Kangen Water® , slobodno me uvijek kontaktirajte (telefonom ili E-mailom). Kontakt

S poštovanjem, Pejo Spajić dipl.ing.agr. savjetnik za Kangen Water®

Copyright © 2021, Poboljšaj Život | Life Improve. Developed by Animat studio.