ZDRAV NAČIN ŽIVOTA - KANGEN VODA

 

 

Što je Kangen Water®?

Kangen na japanskom znači "povratak podrijetlu". Kangen Water® je alkalna voda proizvedena od strane Enagic-ovih alkalnih jonizatora i strojeva za filtriranje vode. Više od 40 godina Kangen Water® koristi se u Japanu kako bi pomoglo vraćanju tijela u izvorno, alkalno stanje. Ovi strojevi mogu pretvoriti vašu običnu vodu iz slavine u zdravu, svježu okusnu alkalnu pitku vodu. Kangen Water® je bolji od vode iz slavine i pročišćene vode.

 


Voda bogata vodikom

Voda koja je bogata vodikom ima visoku koncentraciju Molekularnog vodika (H2). Molekularni vodik djeluje kao učinkovit antioksidans koji brzo difundira kroz stanične membrane i može smanjiti slobodne radikale, suzbijajući oksidativni stres.

Kroz proces elektrolize vaša voda iz slavine postaje Kangen Water® bogata vodikom.


Oksidacija

Oksidacijske reakcije u tijelu mogu stvoriti slobodne radikale, dok antioksidanti prekidaju ove reakcije. Povišena količina oksidansa i nedovoljnih antioksidanata u tijelu uzrokuje oksidativni stres. Stalna opskrba vanjskim izvorima antioksidanata trebala bi biti dio svakodnevne prehrane, kako bi se smanjio oksidativni stres i s tim povezana oštećenja.

Zbog toga se svi ne bi trebali brinuti samo o količini vode koju pijemo, već i o kvaliteti. Obje su ključne za našu dobrobit.


Alkalna voda

Kao i kod većine stvari u životu, optimalno zdravlje počinje ravnotežom. Naša tijela moraju održavati pH ravnotežu od 7,365, što je blago alkalno. PH-skala koristi se za utvrđivanje je li neka tvar kisela ili alkalna. Na ovoj skali 7,0 je neutralan.

Sve iznad 7 smatra se alkalnim, a sve ispod 7 smatra se kiselim.


Kangen Water® u svojoj ponudi ima više tipova uređaja za poboljšanje kvalitete vode.


Više o tvrtki Kangen Water® možete saznati ovdje. www.enagiceu.com


Ukoliko imate pitanja u vezi Kangen Water® ili želite postati poslovni suradnik Kangen Water® , slobodno me uvijek kontaktirajte (telefonom ili E-mailom). Kontakt

S poštovanjem, Pejo Spajić dipl.ing.agr. savjetnik za Kangen Water®

Copyright © 2020, Poboljšaj Život | Life Improve. Developed by Animat studio.